Wednesday, April 07, 2010

TONGKANG PECAH


Mama selalu gelarkan rumah yang berselerak sebagai 'tongkang pecah'. Dan itula yg selalu jadi kat Ayra' corner kat rmh ni. Tunggang terbalik semua toys dia...

6 comments:

  1. hehe bese la budak2 tgh nk membesar, menyepah ni pun antara proses pembelajaran diorg juga kan.damia pun selalu tp biarkan je dia nk sepah dah abes main br kemas

    ReplyDelete
  2. btol tu nana, ros setuju... lagipun mmg dok train ayra, pas main kena kemas blk semua toys. baru dia tau yg dia dah buat sepah...

    ReplyDelete
  3. erm, najlaa pon same lah.. kalo mcm nak kuar p mana2, kna pksa dia kemas sndiri, kalo tak ibu tinggai kakak.. itu pun kadang2 dia kemas, kdg2 dia dan lari kuar dulu, ikot abi dia.. hoh.. ibu jugakk kena kemas

    ReplyDelete
  4. wan: hahaha sama la.... slalu kita jugak yg kemas... kalau mood dia baik, dia kemas....kalau teruk sgt dia sepah, dia kemas setgh pastu dah boring, dah malas nak kemas...

    ReplyDelete
  5. bukan umah rose ja, umah akak pun camtula...depa pandai sepah brg mainan tp tak pandai nak kemas...selalunya seblom tdo, akak kena kemas semula, sakit ati

    ReplyDelete
  6. kak suzi: pelan2 kena train depa suh kemas sendiri... biaq depa tau bukan senang nak ngemas... penat jugak tau dan dgn harapan depa akan kurangkan sepah2 nih...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails