Thursday, April 22, 2010

KASUT HELLO KITTY PINK

Comel tak? Mesti la comelkan? Sebab kaler pink. Apa saja yang kaler pink mesti comel kecuali piglet dlm kartun Pooh tu. Semalam gi pasar malam, rembat sepasang kasut 'crocs' utk ayra. Sebab kasut yg ada sekarang dah muat2 kaki ja. Kesian plak kat anak dara sorang tu.
Nampak design nih trus berkenan walaupun saiz besar sket. bak kata salesman tu, "besaq bleh pakai lama".

Kasut dan tuan kasut yang senyum sampai ke telinga.

"Tima kasih abah sebab belikan kasut hello kitty pink tu untuk ayra."

Pssst: balik tu trus pakai n simpan elok2 bwh 'meja study' dia. Ibu nak 'tumpang' pakai pun tak boleh.

7 comments:

  1. cantiknyaaaa kasut..kat mana beli tu, kenan lak..haha

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. siti: beli kat pasar malam jerk... okla kan, budak2 nih cepat besar... x lama kena beli lagik...

    ReplyDelete
  4. ayra dah besar ek..cantik la rambut..semalam aunty mimpi aunty dapat anak pompuan sebijik macam rambut ayra tu tau..

    ala jelesnya..aunty tak leh beli kaler pink kat aisy huhuh nanti daddy aisy said no, its gegirl stuff

    ReplyDelete
  5. nami: bulan depan ayra dah nak masuk 2 thn... haaa apa kes nih sampai mimpi2... percubaan untuk dptkan adik aisy ke?k.long doakan mudah2an nanti kalau dpt bb gurl, insyaallah rambut mcm ayra...

    ReplyDelete
  6. wah comei kasut ayra
    damia pun baru dpt kasut baru lst week bli kt pasar malam aje 10 hengget heheh

    ReplyDelete
  7. nana:nih pun crocs pasar mlm gak la ler nana...tak sampai setgh tahun pakai dah kena beli baru...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails