Tuesday, August 18, 2009

CONGRATS CIDAH & RANI

Congrats untuk kedua member kluster aku yang dah berjaya mengonvokan diri mereka pada hari sabtu lepas, 15 Ogos 2009...
Mereka berjaya memiliki ijazah sarjana setelah mengharungi pelbagai ranjau dan duri...
Dan pada malam sabtu tu jugak, kami decide nak buat farewell party untuk diorang...
Ala-ala BBQ... Pot luck pun ya jugak sebab sesapa nak bawak apa pun buleh...
Lokasi majlis adalah rumah Prof Sazali (penasihat kluster)...
Tima kasih prof sebab pinjamkan rumah prof...
Alhamdulillah majlis berjalan lancar...


Di majlis tu jugak kami raikan perlantikan Prof Sazali sebagai TNC Uni.map yang baru...
Tahniah untuk prof, rani dan cidah...

*** Insyaallah tahun depan giliran aku pulak utk memakai jubah, naik pentas amek skrol... Amin...

1 comment:

  1. amin..to cidah,congrat's ek.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails