Thursday, August 20, 2009

BABY IN PINK CONTEST

Sha aka Ibu Puteri buat Baby in Pink Contest...
Aku nih buleh dikatakan fanatik pink...
Tapi bila digodek2, tak byk gambar ayra berbaju pink...
Kalau ada pun macam x sesuai jer utk join contest...
Godek2 lagi, akhirnya ada sekeping yg ada ciri2 pinkish...

Jom kita tengok dulu syarat2 utk menyertai contest nih:
1. Contest ini terbuka kpd semua BLOGGER.. Tempoh Contest adalah dari hari ini sehingga jam 5.00 ptg pada 22 August 2009..

2. Contestant diwajibkan menjadi FOLLOWER blog Sha a.k.a ibu Puteri serta ADD link blog ini dalam bloglist anda..
3. Contestant diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog masing2.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini : http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html
4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat special entry tentang contest ini. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..
5. Jantina baby tak kira boy or girl, yg penting gambar tersebut mestilah gambar anak anda berpakaian baju or seluar berwarna PINK. Anak anda mestilah yang dilahirkan dalam tahun 2007-2009 sahaja..
6. Dan jangan lupe utk jwb soalan ini :
a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??
b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini?? Just nak tahu ape yg anda tau..Extra marks k..
7.
Pastikan di entry anda terdapat link2 ini ( kalau xde, ur entry will be DISQUALIFIED).
Link blog ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/
Link contest ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html
8.
Setelah entry anda mematuhi semua syarat2 yg telah ditetapkan, sila tinggalkan URL-Link-Contest anda di ruangan Comment entry ini sebagai tanda anda dengan SAH nye telah menyertai contest ini juga memudahkan juri membuat semakan..
9.
Pemenang akan ditentukan oleh juri Profesional yg dilantik sendiri..huhu...
Hadiah Misteri Menanti Anda!!

Nih gambar yang dipertaruhkan:

Nama baby: MYA ADZRA ZUHAYRA BINTI MOHD ABU ZAR
DOB: 4 MEI 2008

Aku rasa ayra patut menang contest nih sebab tengoklah gaya posingnya, mengalahkan model. Ala-ala tak pandang kamera, control ayu ler tu.... (Padahal dia tgh pandang beca yg berbunga2 kat Bandar Hilir Melaka tu. Beca tu lagi menarik perhatian dia dari ibunya yang tengah pulun nak tangkap gambar dia....) Tapi, bila dah upload masuk pc, nampak gambar nih cantik sangat, dgn view kincir air zaman Kesultanan Melayu Melaka tu.

Aku suka baca blog Sha aka Ibu Puteri nih sebab Si Puteri dia mmg cute dan comel, sesuai dgn namanya. Sha jugak macam aku, rajin join contest. Wish you best of luck dalam semua contest yg Sha join...

Sekian...

7 comments:

  1. good luck to u ...

    ReplyDelete
  2. mamasyaza: mintak2 ada rezeki ayra menang...

    ReplyDelete
  3. ALA KAK ROS.. NAK JOIN GAK! CAMNE NIII

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails