Thursday, August 20, 2009

CANDID-GIVEAWAY CONTEST

Contest lagik...
Kali nih Zieha pulak buat contest yang agak menarik sekaligus membuatkan aku tertarik utk join...
Contest nya berlangsung sampai 31 Ogos 2009...
Sila lah join beramai2 yer...

Dan gambar yang aku pilih untuk contest nih:

Nih gambar ayra dgn maklong arissa yang beza umur mereka cuma sehari...
Besday ayra 4/5/08, arissa pulak 5/5/08...
Arissa Humaira nih anak maksu aku so jadinya sepupu aku...
Sebab tu ayra panggil maklong, pangkat dia mak sedara ayra...
Gambar nih diambil masa raya tahun lepas...
Tengokla gelagat budak 2 orang nih...
Ala-ala macam orang tua tgh bergossip pun ada jugak kan...
Harus ditambah dialog nih:

Ayra: " maklong tau dak yang orang belakang rumah baru beli sofa baru utk raya tapi hutang..."

Arissa: "ishhh, toksah dok ambik tau pasai orang... tengok diri kita sudah la... cuma tengok rambut ayra nih, bila nak lebat nih... gunalah syampu sunsilk..."

Ayra: " ala, maklong jgn la cakap kuat2... malu org dengaq... maklong pun 2x5 ja, sebab tu pakai headband kan... nak cover kekurangan rambut ler tu..."

Sekian...

12 comments:

  1. waaahhh ayra...sudah pandai bergosip kecik2 ye!
    tapi sangat cute skali!

    ReplyDelete
  2. ahakzz....itu cuma khayalan ibu ayra...ayra taktau apa2 pun...

    ReplyDelete
  3. Salam ros..
    semua dah cukup syarat.Tks ye joining my giveaway.Goodluck:D

    ReplyDelete
  4. hahahhaaa.comel betol baby ni
    good luck ye...

    ReplyDelete
  5. ayra dgn maklong yg sebaya ayra yer...kamceng lah diorg ni nnt..sama2 ambik exam sek nnt.

    ReplyDelete
  6. goodluck to ibu ayra

    ReplyDelete
  7. mamadanish78: tengkiu...

    min: kena slalu jumpa ler kalau nak kamceng...

    mamasyaza: mudah2an ada rezeki kami...

    ReplyDelete
  8. kaklong,aisy 6/5/09 hihih leh sambut bzday dgn ayra lah :D

    ReplyDelete
  9. elok sgt ler tu... ayra 4/5, maklong arissa 6/5, aisy 6/5....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails