Wednesday, July 29, 2009

MENGUJI KESABARANKU LAGI

Korang ingat lagi tak entri 7 petang dan jugak entri sungguh menguji kesabaran sblom nih?
Kejadian tersebut berlaku lagi kemarin...
Aduhhh, geram sangat...
Masa tu dah pukul 7.25 ptg...
Posa ku masih berbaki 6 hari utk diganti...
19 dari 25 hari dah diganti...
Tahun lepas cuma terbabas 6 hari, yang 19 hari tu terbabas time aku ngandungkan cik kecik 2 thn lepas...
Sebab masa tu aku alah teruk...
Dan posa tersebut tak sempat diganti tahun lepas so, aku target nak abihkan tahun nih...
Fidyah pun tak bayar lagi...
Harap2 sempat selesaikan seblom Ramadhan dtg lagi sekali...

9 comments:

  1. ala, ciannya... kak long posa hr2 ke cmne? km lu ms pregnant pun alah teruk... x lalu mkn ape lgsung, minum air pun muntah balik... so, posa je la... tinggal 8 hr coz 2hri family arau paksa suh buka posa, 6hri lg kn demam campak...

    ReplyDelete
  2. k.long posa selang sehari... tapi bulan lepas cik peot tu mcm x tentu hala jer... baru habis, ada lagi bleeding... k.long alah dulu, xleh prot kosong...kalau kosong muntah... kena makan w'pun sket... sebab tu xleh posa...

    ReplyDelete
  3. hihi...
    sabar2....dah nak posa baru kelam kabut ganti yee...

    iena tgh posa nih..tinggal sehari je lagi...

    masa ngandung uzma tinggal 10 ari..x termampu..alah teruk...

    ReplyDelete
  4. hoho.. mmg peot tak stabil ke?

    ReplyDelete
  5. iena: awal2 dulu dah ganti tapi jarak2... sebab tu tak terhabis... 19 hari dah ganti...

    wan: b4 nih ok jer cik peot tu cuma last month jer yg melalut tak tentu hala tu... tu yg confuse tu...tapi kali nih mmg ikut time...

    ReplyDelete
  6. xpe pelan2 kayuh k
    kita time pregnant kan damia dulu tinggal pose 2 minggu alah terok gak

    ReplyDelete
  7. tu ler pasal nana... by hook or by crook nak abihkan before ramadhan nih jugak.... taknak carry forward lagi...

    ReplyDelete
  8. akak ada lagik 4 hari tak berbayar...puas merangka nak ganti

    ReplyDelete
  9. mamasyza: xpa kak, dan lagi tu...posa lagi sebulan... ambik seminggu sehari abih la...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails