Thursday, July 02, 2009

BIODATAKU

Nama:Rosfariedzah binti Rusli
Alamat:28, Lorong Hijrah 14, Taman Hijrah, 01000 Kangar, Perlis
Tarikh Lahir: 16 Julai 1981
Tempat Lahir:Kodiang, Kedah
Warna Kegemaran:Pink
Makanan Kegemaran:Nasi Lemak and fast food
Minuman Kegemaran:teh ais

Hehehehe.... Teringat zaman sekolah dolu-dolu...
Korang penah lalui tak zaman biodata dan autograf?
Rasanya semua orang penah lalui...
Aku ada 2,3 buku autograf/biodata...
Dulu tersimpan rapi tapi dah musnah dek bencana alam yang melanda rumah mama pada 2005...
Siap letak warna kegemaran, makanan kegemaran yang tak tahan tu... hikhikhikhik...
Nama pun budak-budak....
Rindu zaman sekolah dulu....

8 comments:

  1. mcm artis masa sekolah ni dulu, ber autograf bagai hehe

    btw, slm knl dr saya gee n aqeel

    exchange link ok :)

    ReplyDelete
  2. hehe..saya pun ada 1 buku cam tu..tp tak tau p mana dah skrg?
    akak dok kangar yer..raya nnt balik mana? saya tiap2 tahun sure pergi beraya kat area TOK PULAU, simpang empat tu..sedara ramai kat situ..kalo raya ni ada sana..leh kita "date" jap..hihihi..

    ReplyDelete
  3. haah la kan..dulu2 sekolah mesti ada kan setiap sorang buku biodata nie...nak2 last year...kata2 semangat dll....

    ReplyDelete
  4. yg lawaknya....boy2 yg machopun bleh ada buku autograf juga....pelik tul dunia....

    ReplyDelete
  5. gee_ryder: salam knl jugak. orait!

    ibu arifa: kalau dtg sini, contact akak. nanti kita tukar no.fon ok...

    fariena: yezza, u're rite...

    bro mie: mcm2 benda pelik kat dunia nih...

    ReplyDelete
  6. ok..nnt kita calling2 / sms-sms yer :)

    ReplyDelete
  7. akak pun ada gaks buku cam tu dulu..bagi kwn2 tulis biodata masing2 buat kenangan, tapi sekrg ntah hilang kemana...rasanya kena banjir gaks

    ReplyDelete
  8. ibu arifa: orait! semlm akak gi SP, nampak sign board tok pulau... tau dah tang mana...

    mamasyaza: sedih kan kak, buku tu rosak... iskk...iskkk....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails