Tuesday, July 21, 2009

2 UNTUK AYRA, 2 UNTUK AKU

2 gaun utk cik kecik ayra yg dibeli oleh ibunya...
RM16.90 each...
Baby blue tu cantik sebab ada bunga tampal...
Yang pepel bunga kecik2 tu sweet sebab ada bunga kait...
Sempat ke tak simpan utk raya...
Takpun pakai dulu.... Pastu raya beli lain....

2 brg nih pulak utk ibu ayra yg dibagi oleh mamanya...
1 baju bakul sampah, 1 baju kotak tisu...
Made in Pasir Mas, Kelantan...
Mama berkenan tgk set sarung tilam and bantal baby my bro...
Then, mama tempah 2 utk dia, 2 utk aku dan 1 baju kotak tisu utk che su nana...
Chumel kan????
**Aku consider 2 brg nih as my besday gift from mama, tenkiu mama....lebiu....

9 comments:

  1. lawanye baju ayra..

    ReplyDelete
  2. nana: hehehe, tenkiu...

    ReplyDelete
  3. huyooo raye sakan ayraa tahun nehhhh ~

    ReplyDelete
  4. suke la ayra dpt baju baru... geram tgk baju baby girl... eh, tak baik ckp cmtu... baju baby boy geram gak... waa... comel sarung kotak tisu & bakul sampah... best la kak ngah dpt 1 set kan...

    ReplyDelete
  5. wan: sorang, buleh la nak sakan...kalau dah 2,3,4 nanti...payah ler sket...

    k.long: ayra sibuk nak meround dlm aneka tu...abah dia dok ligan dia ja...x heran pun ibu dia dok pilih baju tu... rezeki anak tu...

    ReplyDelete
  6. erk... tempah kt pasir mas eh... hehehheh

    nana punya kaler fenk gak ke tuh???

    ReplyDelete
  7. yer, tempah kat pasir mas... a'ah nana pun kaler fenk... tapi dia kain satin kosong...

    ReplyDelete
  8. cantiknye baju ayra..rasa cam tak sempat ja nak pakai raya...silap2 ibu ayra dah bagi ayra pakai...beli lain le nanti utk hari raya. baju kanak2 pompuan mmg byk..berbagai jenis fashion laks tu...bestkansp

    ReplyDelete
  9. tima kasih aunty... tu la, tgk la mcm mana...dan ka tak dan nak pakai raya... ehehehe

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails