Friday, July 17, 2009

MAKAN-MAKAN BESDAY

Semua dah sedia maklum kan yg kemarin adalah besday aku...
Asalnya plan nak makan 3 beranak je kat rumah...
Tapi teringat plak nak ajak lagi 2 family lg makan reramai...
Family MIL dan family SIL...
Dari 3 beranak jadi 3 family...
Aku call mama, ajak depa mai sekali tapi aku faham keadaan mama skrg...
Sebabnya maktok skrg stay dgn mama, and maktok x bleh berjln...
Tapi mama kata... xpa, enjoy la makan and kem slm semua...

Nih ler habuan kami semlm...
Semuanya dimasak oleh besday girl (ooppps, besday lady)...
Kecuali koteow goreng dan kek yg ada bunga ros iteww...

Ini la rupanya kek koko kukus yang dah ditambah topping dan ditabur dgn love flakes...
Amacam? Ada kecur iteww air liur...
hehehehe...rasanya mmg maveles....

Nih pulak kek icing yang disponsor oleh my MIL...
Special utk menantu tersayang...
Tima kasih mak...

Orang makan dlm pinggan kaca, besaq...
Dia makan dlm periuk plastik, kecik...
Lawak la cik kecik nih....

HEPI BESDAY IBU!!!
Ayra sayang ibu!!!

Nih plak si besday girl, Marissa Khadeeja...
Yang besdate dia sama dgn maklong nya (harusnya aku)...

Bila 2 orang sepupu berjumpa...
Mcm nih la jadinya...

Sekian...

8 comments:

  1. tgk gamba mknn dah kecur air liur ni ...huhuhu....

    ReplyDelete
  2. happy beday ros...semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...semoga menjadi anak dan ibu yg solehah... :)

    ReplyDelete
  3. fiza: sian mak buyung nih...jgn sampai ngidam tau...jenuh nak ngantar..

    k.su: tenkiu... kek koko tu pakai resipi kak su cuma tambah 2 sudu milo...

    ReplyDelete
  4. mak aih, mkn besar ka mkn manyak neh?

    ReplyDelete
  5. wan, 2-2 buleh.....

    ReplyDelete
  6. Waaa..sedapnye kek koko itu..wat sendiri ek..:D

    Hepi besday eh..panjang umo, murah rezeki selalu..:)

    ReplyDelete
  7. happy birthay ibu ayra

    ReplyDelete
  8. fara adura: ye, kek itew buat sendiri... tima kasih 4 the wish...

    fariena: tenkiu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails