Thursday, October 16, 2014

PRODUK SHAKLEE DISAHKAN HALAL

 Bagi mereka yang masih was-was dengan status HALAL produk Shaklee, di sini ros sertakan sijil Halal Shaklee yang dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA).


Di situ tersenarai produk Shaklee yang mendapat pengesahan HALAL oleh badan yang diiktiraf oleh JAKIM ini. Rujuk gambar dari laman web HALAL MALAYSIA yang menunjukkan ISA merupakan badan Islamyang diiktiraf.


Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM75 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI;

ROS
019-574 9154

Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD di seluruh negeri Perlis, Utara Kedah dan sekitar boleh hubungi ros untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan produk hebat ini. 
Ros akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia :-)
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EKSKLUSIF dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails