Monday, October 20, 2014

HERBAL BLEND DAN ESP BANTU PULIHKAN LUKA AKIBAT CECAIR RACUN CHARLIE (KUMBANG ROVE)

 Ramai yang sedia maklum, persekitaran rumah kampung kami adalah sawah padi yang mana merupakan habitat semulajadi berbagai sejenis binatang. Antara binatang yang ada, kecil tapi sangat berbahaya adalah Charlie atau Kumbang Rove atau Semut Semai atau Semut Kayap atau Tomcat.

Sapa tak kenal rupa Charlie, nih dia.


Kecik molek ja, macam semut pun ada tapi Charlie nih dari keluarga kumbang. Actually Charlie tak menyengat atau menggigit tapi bila Charlie bersentuhan dengan kulit manusia, automatik ia akan mengeluarkan cecair beracun yang akan mengakibatkan sejenis jangkitan kulit yang disebut 'dermatitis linearis'.

Kulit akan jadi kemerahan dan melepuh seperti melecur terkena minyak panas. Jika cecair itu dipindahkan ke bahagian badan yang lain, jangkitan akan berlaku di bahagian tersebut. 


Gambar ihsan Mr Google

Setakat ini, ros dan en abu dah terkena cecair racun Charlie ni. Dan kami berjaga-jaga supaya anak-anak tak terkena. Kalau Charlie nih hinggap di bahagian badan, tiup sampai ia jatuh atau tolak dengan berhati-hati sehingga ia jatuh dari bahagian badan tersebut. Lepas tu, terus basuh tangan korang. 

Mujur di rumah ada HERBAL BLEND Shaklee. Terus ros sapukan bahagian yang terkena racun Charlie tu dan alhamdulillah dalam masa 2 hari, luka telah kering.

Dengan sapuan yang konsisten, parut juga tidak ketara. Nak best lagi, jangan lupa minum ESP. Insyaallah tiada kesan parut akan tinggal.

Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM75 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti.

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI;

ROS
019-574 9154

Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD di seluruh negeri Perlis, Utara Kedah dan sekitar boleh hubungi ros untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan produk hebat ini. 
Ros akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia :-)
Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EKSKLUSIF dengan setiap pembelian khas untuk anda!

* Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails