Thursday, March 11, 2010

TAHNIAH CIK SU NANA!

Arinih result SPM kluar....
Salah sorang yang dok dap dip dup tunggu result SPM adalah NANA, adik aku yang bongsu...
Dan pagi tadi aku sms tanyakan apa result dia...
Alhamdulillah, 6A 3B 1D.... dan D adalah add math...
Nana kata dah DNA sama, sebab tu add math dia and aku cukup2 mkn ja...
Apa pun, keputusan tu mmg terbaik...
Tahniah cik su nana dari along, abg long n ayra...
Pilih2 btoi2 nak masuk bidang mana pasnih...
We wish you best of luck, dear sis....

13 comments:

  1. tima kasih, bagi pihak....

    ReplyDelete
  2. congrats nana....wish u luck for ur future.. :)

    ReplyDelete
  3. thanx kak su... along dia pun harapkan mcm tu jugak...

    ReplyDelete
  4. congrat nana! masuk matric kmpp eh..best situ =)

    ReplyDelete
  5. conrats tu nana
    nama dah sama dah
    ehehe
    semalam adik ipar kita twin dua2 dpt 5A adik kita lak 3A

    ReplyDelete
  6. nami: TQ bagi pihak nana... bleh pilih ekk nak masuk matrix mana?

    nana: TQ... and congrats jugak ur SILs dan adik... wish them best of luck...

    ReplyDelete
  7. masuk lah kmp.. lagi best, bleh jumpe ngan cikgu matematik yg comel hikhik ~

    ReplyDelete
  8. ya, cikgu matematik itu mmg comel..kdg2 confuse nih cikgu ke student...ngeeee~

    ReplyDelete
  9. tahniah nana..adik ipar saya (lelaki) pun SPM jgk..tp xde lah sehebat mcm nana ni..dia dpt 2A jer..tp dua2 A+ utk math dan add math..yg lain semua B,C.

    ReplyDelete
  10. tima kasih min... rezeki masing2... tapi terer la BIL min tu, add math dpt A+... subjek yg susah nak score... congrats jgk utk dia......

    ReplyDelete
  11. tahniah NANA, semoga lepas ni bertambah success dlm apa jua bidang yg dipilih

    ReplyDelete
  12. makasih k.su...along nana nih pun harapkan mcm tu jugak la....amin...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails