Monday, March 29, 2010

BILA DIA JUMPA SONGKOK

Ayra selalu buka2 laci almari kalau dia masuk dalam bilik tidoq kami...
Dan benda yang paling dia suka main, adalah songkok abah dia..
Layan la gelagat2 ayra bila jumpa songkok abah dia...

Ayra mata satu....*wink*

Ayra mata kuyu..... =)
Ayra dengan rambut yang kusut masai...
Dah disikat pun akan jadi mcm tu balik...
Sebab rambut dia lembut dan halus...
Angin tiup sket ja dah abis serabut jadinya...

Close up...

Ayra tayang gigi plak...
The end!

8 comments:

  1. Mohd Mya Adzra Zuhayra ke Mya Adzra Zuhayra neh? hik3.. comei..

    Ayraa dh x pkai pempes eh Ros? bagi tips sket...

    ReplyDelete
  2. hehehe...kalau bersongkok tu jadi Mohd Mya Adzra Zuhayra kot tapi dlm IC tetap Mya Adzra Zuhayra....

    uishhh wan, manada...ayra still berpampers la... tunggu 2 thn kot baru nak ajar slow2.... nak mintak tips dari wan aaa...bleh? =)

    ReplyDelete
  3. wah,kak ros..susahnyierr nak eja nama ayra.*klu anak murid saya nama mcm neh,konfem GB marah saya ,sbb saya asyik padam buat pembetulan kat buku kedatangan..

    ReplyDelete
  4. huih, najlaa baru kemarin blaja neh.. tak nmpk keberhasilan lagi.. hoho.. kena pektis lagi,alang2 dia dh pndai ckp,nk kena train la huhu

    ReplyDelete
  5. adoi la ayra...tingin nk pakai songkok ye...hehehe

    ReplyDelete
  6. diyana: hehehe mintak mahap cikgu... actually sebutannya mudah ja cuma ejaan yg diputar belitkan...

    ReplyDelete
  7. wan: tu la, ada baca kat blog wan... hehehe tapi kan dah jadi yg 3rd try tu...kira satu kejayaan tu... usaha lagi ya ibu najlaa...

    ReplyDelete
  8. nana: budak kecik nih mmg banyak akai... semua benda dia nak main...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails