Monday, March 15, 2010

IDAMAN KALBU

Dalam hati ada taman....hihihihi...
Sangat suka, seronokssss....
Tima kasih untuk en abu yang telah belikan idaman kalbu ku nih...
Yang aku considerkan sebagai hadiah anibesari ketiga kami...
Tima kasih abang....sayang sangat...

Pasnih bleh aa main2 masak2 dengan jayanya...
Makaroni n cheese, kapkek, choc cake bakar (selalu buat version kukus je) dan banyakkkkk lagi......
Hati berbunga dan berlagu riang.....lalalalalalala.....

Psssst: senyum sampai telinga nih... abang, pasnih kalau ada mixer lagi complete...hehe

6 comments:

  1. bestnya...dpt oven baru. akak pun blom ada oven...dah survey ngan en. abah cuma blom beli aje lagik. sronok kan dpt buat cupcake, kek, mcm2 lagila

    ReplyDelete
  2. ye kak suzi...mmg best tapi x try lagik pakai oven baru nih... oven comel je 9.0L..kalau dpt yg besar sket lagi best...

    ReplyDelete
  3. wah suka dpt adiah ek
    agknye en huby kasi adiah tu sebab suh wat segala mcm kek kot ehehe

    ReplyDelete
  4. sapa yg tak suka dpt adiah esp dr hubby terchenta... hehehe ekceli adiah tu atas request... sebab time tu ada offer... nana, takde oven pun rajin gak buat kek yg version kukus...(huhuhu, masuk bakul angkat sendiri ler nih)

    ReplyDelete
  5. mcm2 jenis kek la u masak pasni yer..best2..i pun xsbr nk buat kek ni..oven dh ada..cuma lum psg lg..smpn utk umh baru hehe

    ReplyDelete
  6. gee, itu sudah tentu... dah lama simpan hajat tu...akhirnya bleh dilaksanakan jugak... jom membaking...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails