Monday, March 29, 2010

DEKO! DEKO! DEKO! PT.2

Keciwi btol aku dengan stiker wall deco tu...
Terus buat deko kat dinding rumah...
Tapi baru 2 design...
Satu kat ayra's corner...
Tadi masa ayra memula nampak bunga chumil tu, dia trus jerit "yeay! yeay!... tawe atik"...
Maksudnya "yeay! yeay!...flower cantik"....
Happy aku sebab ayra suka dgn bunga chumil tu...

Dan satu lagi dlm bilik...
Matching colour peach tu dgn kaler cat dinding bilik...
Dan bunga tu plak sama dgn bunga cadar katil yg aku baru pasangkan kemarin...
Macam tau-tau ja... Pandai depa pilih design...

Amacam? Ok tak?
Aku sangat suka, sangat-sangat....

10 comments:

  1. wah cantik la...senang je kan lekat aje

    ReplyDelete
  2. nana: yup, lekat je... nanti nak buang pun senang... tarik je trus kluar... takde sisa2 kat dinding..dah test...

    ReplyDelete
  3. betul tu kak ros..tu yg habis satu umah min lekat2 tu..skrg ni mmg dok umah sewa jgk..tp sbb senang nk tanggal tu yg berani tampal tu.

    kat sini ada jual kat pasar mlm, 4 kpg RM10. kelabu mata memilih.

    ReplyDelete
  4. min: kak ros tak jumpa lagik kat pasar mlm sini... kalau dak, ketagih gak kot....:)

    ReplyDelete
  5. clap! clap!
    cantik2! sukaa...

    ReplyDelete
  6. mona: apa lagi? carik aa...kan nak masuk rumah baru...(ker dah masuk aa?)

    ReplyDelete
  7. cantikle...sekali sekali cantikkan dinding umah...kena try le cam ni...boleh lekat dlm bilik bebudak tu

    ReplyDelete
  8. kak suzi: aritu kat pesta konvo UUM banyak pilihan... utk budak2 lagi byk...lagipun stiker nih mudah buang, tak rosakkan dinding...

    ReplyDelete
  9. k.ros..simple, mudah tp mmg cantik aa, suke tgk..mmg sng nk buang blk ye? ke ade jenis2 nyer? kt sini pn xpenah jumpe gak

    ReplyDelete
  10. anis: mmg yg nih senang buang balik... x sure plak kalau ada jenis2 dia... yezza, sgt cantik dan simple... kalau senang dpt, bleh gak kak ros tlg belikan...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails