Monday, March 29, 2010

DEKO! DEKO! DEKO!

Kali nih jom kita mendeko rumah...
Aritu terbaca kat blog Nami dan blog Ibu Arifa pasal deko2 dinding nih...
Memang cantik, dan aku sudah jatuh chenta sama dia...


Tapi bukannya aku yang jumpak or beli sendirik...
Adik aku n family kecik dia dan Nana pi Pesta Konvo UUM...
Depa jumpak kedai jual stiker wall deko nih...
Trus call aku, tanya nak ka dak...
Sah, sah dah aku mmg nak...
So, nih la yang depa belikan untuk aku...
4 design RM10...
Aku suh depa pilih 3 yg kena dgn taste aku dan 1 utk aku letakkan kat dinding ayra's corner...
Total 4 design yang aku pilih daripada 8 design yang depa beli...

Untuk aku, dah pikir kat mana nak letak...

Dan bunga yg chumil nih untuk ayra...

Nanti dah siap lekat, aku post kat blog...
Btw, thanx to fiza (SIL aku n Nana) yang tolong belikan utk kak long...

7 comments:

  1. huhu..selamat mendeko-deko.. jaga2 kang ketagih pulak dgn benda ni..hihihi..

    ReplyDelete
  2. minat gak menda2 ni tau tp tak bape kreatip susun letak tu hehe

    ReplyDelete
  3. min: hehehe, dapat jugak akhirnya... insyaallah tak ketagih kot sebab susah nak cari tmpt yg jual stiker nih dah tu k.ros dok umah sewa...xleh le nak lekat byk2 sgt...

    nana: ros pun keras tangan... hentam sajalah labu... (tips: ambik yg bunga besar2 supaya tak nampak sangat kalau susunan tak cantik)

    ReplyDelete
  4. aku baru beli kat metro point kajang..satu rm4 hampeh

    ReplyDelete
  5. cidah: hehehe, sian kat hang... kat pesta konvo tu satu Rm3 tapi kalau beli 4=RM10...

    ReplyDelete
  6. yang kalau design besaq lg mahal woo kat sini tp aku xjumpak pun kat pasar malam.

    lg satu corak suma utk design kekanak...gambar binatang...yang aku beli pattern love merah n itam tp xlekat pun lg..yang bunga hang tampal kat bilik tu lawa

    ReplyDelete
  7. cidah: ada kot kat pasar mlm, maybe tmpt yg hang tak pi... takpun dia bukan ada tiap minggu...time hang x pi, dia ada... kat tenet nih pun org juai RM4... ada jugak RM10 sekeping...tp aku x ingat blog mana...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails