Monday, June 08, 2009

SAMBIL NYELAM MINUM AIR PT.2


Salam semua, rindu kat korang...
Lama tol aku x berblog kan.. hampir seminggu...
Ishhh, dah bersawang rasanya...
Cukup lah intro, x sabar nak story pasal "sambil nyelam minum air" nih...

1hb 6 2009
Gerak dari Kangar kol 9++ pagi...
Kununnya nak gerak awai lagi tp memandangkan byk masalah yg x dpt dielakkan, so gitu la jadinya...
Singgah rumah mama sat, ambik brg2 pesanan...
Then kol 10.30 pg sambung p'jalanan...
Kami cuma stop lunch di R&R Bkt Gantang, singgah minum di hentian sebelah Behrang dan singgah isi minyak di Seremban...
Tepat 6.30 ptg kami sampai di Masjid Tanah...
Singgah umah pakcik Azmar (kwn papa)...
Pakcik nih byk tolong aku masa aku study kat melaka dulu...
Lepas azan maghrib, kami gerak ke Bachang (rumah pakteh)...
Mlmnya kami dihidangkan dgn bihun tomyam dan satay...
Plan mula tu nak dinner kat luar tp x jadi sebab kami letih sgt...
En. abu letih driving, aku plak letih nak control si kecik tu...
Memula jalan, dia ok lagi...
Dah nak dekat2 sampai KL, dia dah jemu...
Ya la, takleh nak merangkak, lepas bebas... so, mula la buat perangai...
Jenuh gak nak control...
Tp alhamdulillah, semuanya under control...

4 comments:

  1. budak2 mmg gitu ros..k.su yg dah 2 ni..lagik la..mmg letih berjln bebudak ni..mcm2 nak nyer...ragam yg mcm2 dlm kete..if diorang tido, baru la leh rest sket..tu pun sorang tido, sorang lagik tak jugak..hehehe..tapi tade la boring bile ade kanak2 ni..cuma letih sket la..dah adat la kan..cam tu la mak ayah kite jaga kite masa kecik2 dulu kan..:)

    ReplyDelete
  2. letih sgt k.su...x larat nak melayan dia... a'ah kan, bila kita sendiri jadi ibu baru tau mcm mana susahnya mak ayah kita jaga kita dulu... ntah2 lagi teruk...

    ReplyDelete
  3. wah bezznye g jenjalan.

    ReplyDelete
  4. ala, nana pun apa kurangnya... gi CCM kat PD kan... lagi best, tepi pantai... apa2 pun, kita semua enjoy...kan?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails