Wednesday, June 24, 2009

HOT MAMA CONTEST

Contest, giveaway, contest, giveaway...
Tak abih2, semua aku nak join...
Walaupun sekali pun tak penah menang...
Rezeki di tangan Allah...
Yang penting aku tetap nak mencuba dan buleh kenai ramai org lagik especially mommies2 out there...

Kali nih aku nak join Hot Mama Contest...
Memula tu nak join ke tak, nak join ke tak...
Sebabnya aku takdak gambar masa preggy dulu sesorang...
Yang ada pun gambar dgn en.abu...
So aku decide tanya puan penganjur contest samada buleh tak letak gambar dgn hubby...
Puan pengajur kata ok, so aku pun on je lah...

Syarat-syarat utk join:
1. jd follower mummy qis
2. sila add banner di atas pada sidebar ye..
3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali picture mommy dgn perot nye...
4. link kn blog mummy qis
5. sila tinggalkn komen bila dh siapkn entry ye...

hadiah menarik berupa telekung bersulam menanti anda....

contest bermula dari 22 jun 09 hingga 7 july 09


Gambar yang aku pilih utk contest nih:

Gambar nih kami abadikan sempena bakal menyambut kelahiran cahayamata kami yang pertama yang ketika itu usia kandungan 8 bulan. Terserlah kasih sayang antara keduanya yang seperti tidak sabar lagi nak menerima kelahiran benih cinta kami yang ditungu-tunggu. Gambar ini juga diambil sempena dengan Ulangtahun perkahwinan kami yang pertama.

10 comments:

  1. wah3....
    romantik gitu....
    en abg kita x suka la amik2
    gitu..dia tu malu lbih...

    isshh..jeles2...
    hahahaa....

    ReplyDelete
  2. cute la ibu ayra ms pregnant, dpt celebrate 1st anniversary plk time ngandung... anas lahir 2bln b4 1st anniversary km...

    ReplyDelete
  3. mama uzma: hehehe, bukan selalu nak bleh romantik cenggini... en.abu pun malu jugak tu... tapi kitorg pakai photog masa wedding kitorg, dah close jadi member..sebab tu en.abu x segan sgt...

    k.long: cute ke bolat...80kg masa tu... k.long conceive lewat, x bunting pelamin sebab tu bleh celebrate anniversary masa peknen...

    ReplyDelete
  4. ok ibu ayra...complete sume..smoga berjaya ye,..

    ReplyDelete
  5. wah siap amek gamba kt studio lagi.good luck!

    ReplyDelete
  6. mama qis: complete ye, alhamdulillah... moga ada harapan..

    nana: buat kenang2an...

    ReplyDelete
  7. wah..so loomantik!! :) salam ziarah!good luck!

    ReplyDelete
  8. salam kenal..gud luck..

    ReplyDelete
  9. cantiknyer gambo tu..cam pernah tgk dlm majalah jer..yer ke?

    ReplyDelete
  10. CatlinaFly: sila masuk, jgn segan...TQ

    eriey: salam kenal jugak, tenkiu...

    ibu arifa: haa! dlm majalah maner? ade ke?

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails