Wednesday, June 17, 2009

CONTEST MODEL BERTUDUNG

Contest nih dianjurkan oleh ummie_mirahaziq...

Contest ni bermula pada 17 jun. tutup pada : 30 jun 2009 @ 2 petang..keputusan akan diumumkan pada 1 julai 2009.

ok..seperti biasa..semua dah sedia maklum..
setiap pertandingan mesti ada syarat2 nyer kan...
so..check it out...

Syarat2nya adalah seperti berikut:
1. Add blog ummie_mirahaziq di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER ummie_mirahaziq
2.Upload banner contest kat sidebar anda
3.Buat entry khas ngan tajuk " Model Bertudung" & upload gmbr anda.
- model boleh sesiapa sahaja..anda sendiri..anak...suami..adik..kakak..ibu..ayah..nenek..
- Jenis tudung yang boleh di modelkan adalah tudung ekin,selendang,ariani,selendang siffon,munawarah,syiria,shawal,tudung aziha n latest tudung bawal ler...
4. Dalam entry itu pastikan anda link kan ke ummie_mirahaziq..Bila dah siap..tinggalkan komen di entry ini.
6. Pemenang akan dipilih berdasar kan dan gambar yang kreatif dan menarik..
7. Hadiah untuk pemenang..adalah koleksi tudung...


Dijemput peserta untuk CONTEST MODEL BERTUDUNG seterusnya, Mya Adzra Zuhayra atau lebih dikenali sebagai Ayra.... Drum roll..............

"Model chumel ini sedang menggayakan tudung bawal mama tok nya yang berwarna kuning kecoklatan. Dengan bangganya dia senyum walaupun pada masa ini dia masih belum ada walau sebatang gigi pun. Model chumel ini terpaksa dipegang oleh Ayah Chik nya sebab dia masih blom pandai berdiri sendiri. Sekian terima kasih..."

7 comments:

  1. wah beznye ni nk masuk gak. i like contest!
    good luck ayra...

    ReplyDelete
  2. ayra said: tq acik dah...

    nana: masuk nana, jgn x masuk... tQ and gudluck to damia too....

    ReplyDelete
  3. haloh3.. nomei3 nyaaa dia ~

    ReplyDelete
  4. xkelip2 mate acik anis pandang, cumeinye die..ni yg bes kalo ade baby girl ni, ermm..kak ros, baju aritu muat x?sowila kalo xok ek, ktorg xpandai nak budgt saiz, pas2 jd rambang mate time nak pilih, hehehe..

    ReplyDelete
  5. alalala tomei..tomei...gud luck ayra...

    ReplyDelete
  6. wan: wish ayra luck ya...

    anis: baju tu ok. thanx a lot to both of u...

    mama idzareef: TQ *wink*

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails