Monday, June 15, 2009

CONTEST AKSI MENARIK KETIKA TIDO

contest ni bermula pd 8 June-28 June 2009
contest ni akan di tutup pukul 8pm on 28 June 2009
keputusan akan diumumkn pada 6 Julai 2009
ada dua katogeri ye.....
1. umur anak dari 2 bulan hingga1 tahun
2. umur anak dari 1 tahun ke 3 tahun
lelaki dan perempuan sama
JADI MARI2 SEMUA MEMERIAHKAN CONTEST INI
CONTEST AKSI MENARIK
setiap contest pasti ada syarat-syarat yang perlu dipatuhi. Syarat2nya adalah seperti berikut:

1. Add blog MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma serta upload CONTEST AKSI MENARIK
as a banner di blog anda.


2. Buat entry khas ngan tajuk contest aksi menarik& upload gmbr anak anda. Sertakn perkara2 berikut:
Nama penuh anak
Umur anak (mengikut katogeri)
ceritakan kenapa gambar itu dipilih
dan slogannya skali

PERINGATAN
: Pastikan hanya satu gambar sahaja tuk satu penyertaan,jika anda mempunyai anak lebih dari seorang boleh letak lebih maknanya kalau anak 2 org jadi 2 gambar dan seterus...dan bole juga dlm 1 gmbr ngan 2 anak skaligus..)

3.Dalam entri itu pastikan anda gitau dan link ke Mama_Uzma
Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini,untuk rujukan.


4. Pemenang akan dipilih berdasarkn gambar yg menarik yang akan di adili oleh juri luar..yang x ada kaitan langsung ngan blogger2

5. Hadiah utk pemenang adalah SHOWER MOUSE ANGEL INNOCENT & hadiah untuk si kecil juga disediakan.....hadiah juga akan di tambah jika contest ini mendapat sambutan

jadi...tunggu apa lagi...jangan lepaskan peluang ini...


Kat bwh nih entri kami utk contest nih:

Nama : Mya Adzra Zuhayra binti Mohd Abu Zar
Umur : 1 Tahun 1 bulan (kategori 2)

Kenapa gambar di atas dipilih:
Sebabnya ayra sedang tido dgn nyenyaknya sampai tak sedar ibu snap gambaq dia... Nih jugak gambar ayra tido yang terbaru dgn baju tido baru yg ibu baru beli...

Slogan:
Lena dalam zoo... sebabnya tengoklah, kan banyak haiwan2 peliharaan yang jadi teman ayra tido... beruang ada, ulat beluncas ada, koala bear pun ada... ceria plak tu, colourful haiwan2 dalam 'zoo' tu...

4 comments:

  1. eheh..tomeinye..good luck yea...ros& ayra

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan...comelnya dia dikelilingi dek patung2nye...

    ReplyDelete
  3. nana: tq ya... gudluck to u too...

    miela77: salam kenal... tQ *wink*

    ReplyDelete
  4. kak long, anas pun nak join contest ni... gud luck to ayra!

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails