Wednesday, November 05, 2014

OMEGA GUARD | DOUBLE PROMO NOVEMBER 2014

Setiap bulan Shaklee akan buat promo untuk satu jenis produk. Kebiasannya promo yang dibuat adalah beli 6 percuma 1. Bagi November 2014, Shaklee berbesar untuk promokan Minyak Ikan Terbaik di dunia iaitu Omega Guard.


Beli 6 botol, akan diberi percuma 1 botol di mana anda akan untung RM136. Bayar harga untuk 6 botol, anda akan dapat 7 botol. Selain itu, anda juga akan dapat keahlian percuma dan rebate tunai pada bulan Disember 2014.

Specialnya bagi bulan ini, November 2014 buat pertama kalinya Shaklee buat Twin Pack promo di mana dengan belian 2 botol Omega Guard anda akan diberi diskaun sebanyak 5%. Untungkan?


Ok, mari kita tengok apa kebaikan Omega Guard yang terdiri daripada 7 asid lemak Omega-3 semulajadi iaitu EPA (Eicosa Pentaenoic Acid), DHA (Docosa Hexaenoic Acid), ALA dan lain-lain lagi. Satu hidangan OmegaGuard (3 biji) menyediakan 990mg Asid Lemak Omega-3.
Omega Guard boleh diambil oleh semua peringkat umur seawal usia 1 tahun. Dan Omega Guard boleh dikombinasikan dengan produk Shaklee yang lain untuk memberikan kesan yang lebih efektif kepada setiap masalah kesihatan yang anda hadapi.Jika anda ingin menikmati harga penjimatan potongan harga (diskaun) sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee. Keahlian RM75 sahaja seumur hidup dan anda berpeluang menikmati lebih banyak keistimewaan lain selepas mendaftar sebagai ahli nanti. 

REBUT PELUANG UNTUK DAPATKAN KUALITI KESIHATAN YANG LEBIH BAIK DENGAN SHAKLEE! SEBARANG PERTANYAAN, BOLEH HUBUNGI; 

ROS 
019-574 9154 

Jika anda nak beli produk SHAKLEE ataupun nak COD di seluruh negeri Perlis, Utara Kedah dan sekitar boleh hubungi ros untuk temujanji. Jika anda berada di luar kawasan ini, anda masih boleh dapatkan produk hebat ini.  Ros akan pos ke alamat anda ke seluruh Malaysia.

Dapatkan konsultasi PERCUMA dan TIPS EKSKLUSIF dengan setiap pembelian khas untuk anda!

 * Segala testimoni/penulisan mengenai produk di laman ini bukan bertujuan untuk merawat,mencegah atau menyembuhkan apa jua penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails