Friday, January 21, 2011

SURAT KENA CEROBOH LAGIK!!!

Hadiah Contest CCK - Hitam itu menawan dah selamat sampai ke tangan aku iaitu FM dari Cameron Highland.
Dan jugak Koleksi Setem korporat sempena sambutan Jubli Intan TLDM yang di'giveaway' oleh Keyphochee yang komen di entri beliau jugak telah aku terima sekali dengan FM CH tu. Rasanya sempat lagi kalau korang nak join. Tapi di sebalik hadiah2 nih ada satu cerita yang tak berapa best.

Seperti yang aku ceritakan di sini. Surat ku diceroboh lagik. Geram!!!!!

Buktinya adalah seperti dalam gambar di atas. Korang tengok kat bahagian bawah sebelah kanan. Nampak kan? Dah terang lagi bersuluh. Apsal diorang buat gitu? Setem dah RM1.20, parcel nih bukannya berat sangat pun. Nasib baik takdak apa yang hilang.

Tutup cerita tu. Aku nak ucapkan terima kasih bebyk kat Keyphochee yang susah payah antar hadiah2 tu. Terima kasih daun keladi, kalau ada bagi lagi.

8 comments:

  1. tahniah dapat adiah..

    hm, pasal parcel terkoyak tu.. iskiskisk, x baik kan orang yang buat cenggitu..

    ReplyDelete
  2. duk umah apartment ke? kalu umah teres, xpenah lagi jadi cenggini

    ReplyDelete
  3. La..siannya..sapa la yang gatal sangat tangan tu ye

    ReplyDelete
  4. @maszmadi

    tima kasih masz...tulah, tatau la apa motif diorg sebenarnya... dah 2x kali mcm nih...

    ReplyDelete
  5. @e.l.i.z.@

    tak eliza, ros dok rumah teres...landed house... surat direct masuk ke post box kat rumah nih... sblom nih takde lagi masalah mcm nih... baru2 nih jer jadi mcm nih...

    ReplyDelete
  6. @Emy Omar

    tatau la sapa yg gatal tangan tu... encik posmen atau staf di PO...hmmmm

    ReplyDelete
  7. kena report la menda ni kak ros..dah semakin menjadi-jadi..asal bungkusan ..mesti diorang ceroboh.tak puas atii aarr

    ReplyDelete
  8. @mela

    tu la, nak kena pi jumpa bos PO nih...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails