Friday, January 07, 2011

CLINIC CAFE @ GURNEY

Clinic Cafe nih lokasinya adalah di Gurney, Penang. Sila tengok gambar2 di bawah.

Sudu dan garfu dalam bekas operation.

Sos dalam syringe.

Frame gambar untuk hiasan kedai adalah alat2 untuk operation.

Kerusi roda dan meja bedah. Curtain pun ada lambang 'PBSM'.

Tengok! Lampu pulak sebijik lampu di bilik bedah.

Katil di hospital jadi kerusi makan.

Nih kaunter minuman.

Apa pendapat korang? Teringin nak try makan kat situ ke? Ke takleh nak telan makanan kalau makan kat situ? Tepuk dada tanya selera.

pssst: photos kredit to hajar & amir.

10 comments:

  1. Hoho... Takutnye kaklong.... Ni kaklong dh pi mkn kt sana ke?

    ReplyDelete
  2. wahh unik...i loikeee

    ReplyDelete
  3. memang unik..hehehe

    ReplyDelete
  4. @AshAnas

    hehehe, kak long tak penah makan lagi kat situ...dan rasanya takkan pi kot... cuma teruja dgn theme dia yg unik tu... kazen kak long yg pi makan kat situ, dia kata makanan n service pun average ja...

    ReplyDelete
  5. @MAMASYAZA

    lain dari yg lain kan kak suzi...tapi better dari theme tandas... eeeeuuuu...

    ReplyDelete
  6. wah menariknye :)

    sedap tak mkn situ?

    ReplyDelete
  7. @gee ryder

    a'a sgt menarik kan? tapi my kazen said makanan dia tak sedap sgt...

    ReplyDelete
  8. unikkk..tapi taktau la boleh telan ke tak..ada bau cam spital gak ke? hihi..

    Jom skodeng : Apa itu Matterhorn?

    ReplyDelete
  9. @cikpuanhady

    bau tu tak sure ler mcm spital ke tak sebab ros pun blom penah makan kat situ... tapi rasanya mmg takkan masuk makan kat situ kot... tak tertelan rasanya....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails