Wednesday, January 05, 2011

HADIAH BERKECAI DIGANTI BARU

Bagi visitors yang selalu jenguk ke blog aku mesti ingat gambar kat bawah nih kan?

Hadiah mug yang aku menang sempena Giveaway Murah Hati di blog Nadia yang hancur berkecai sebelom sampai ke tangan aku. Kalau tak ingat, boleh baca kat sini.

Patah tumbuh hilang berganti. Begitu jugak la nasib aku. Bertuah sebab cik penganjur giveaway yang baik hati yang telah menggantikan mug yang pecah seribu tu dengan frame gambar yang comel seperti di bawah.

Terima kasih bebanyak nadia, akak sunguh2 tak sangka nadia akan gantikan hadiah tu. Payah nak jumpa orang macam nadia nih. Memula dapat parcel tu akak heran.

"eh aritu kan budak nih dah hantar hadiah kat aku.... Takkan terhantar dua kali kot.."

Kebetulan plak nadia email aku nak send watermark (jugak hadiah utk giveaway murah hati), so aku tanya la pasal frame gambar tu. Memang sah dia ganti sebagai kenangan katanya. Terharu sungguh.

Watermark dah siap tapi ada sket perubahan, nanti dah dapat green light dari nadia, aku reveal ekk. Aku puas hati, aku suka watermark tu.

10 comments:

  1. cantik plak tu....

    ReplyDelete
  2. wow!! cantiknye uols

    ReplyDelete
  3. @AshAnas

    pucuk dicita, ulam mendatang...alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. @Hezesuze

    letak plak gambaq anak dara ros, mesti lagi comel kan? hikhikhik...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..murah rezeki

    ReplyDelete
  6. @Emy Omar

    alhamdulillah, rezeki jgn ditolak...harap2 akan murah rezeki selalu...amin...

    ReplyDelete
  7. wah..rezeki sis la tue..hihi..tahniah!

    ReplyDelete
  8. baik hatinya penganjur tuh..hehe
    rezeki jangan ditolak kan?

    ReplyDelete
  9. @BIONIC WOMEN

    tulah, memang tak disangka... tersangat la baik hati cik nadia tu... btol3x....rezeki jgn ditolak, musuh jgn dicari.. berkwn biar seribu, musuh jangan ada walaupun satu...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails