Tuesday, January 04, 2011

ME WON ZUNETA CARD CRAFT 1ST GIVEAWAY

Tima kasih untuk nana coz inform kemenangan aku di Zuneta Card Craft 1st Giveaway. Alhamdulillah nama aku dicabut untuk cabutan khas dan hadiahnya adalah bookmark yang mana designnya ikut kehendak aku.

Tahniah jugak untuk semua pemenang lain terutama ifa tiefazatie yang sentiasa bertuah. Yang namanya tak dicabut, jangan sedih2 coz mana tau korang menang untuk kategori contest plak. Tima kasih untuk zuneta coz organize GA nih.

Klik sini untuk info penuh pemenang GA.

*untuk rekod ini kemenangan ke-4 utk jan 2011

6 comments:

  1. @Miza Yusof

    alhamdulillah....tq miza...

    ReplyDelete
  2. wee dah 4 tahniah hehe

    ReplyDelete
  3. @Nana

    alhamdulillah...tapi masih tak dpt kejar nana...

    ReplyDelete
  4. salam kak ros...tahniah!hihi
    xde la sentiada bertuah sis..bru 1 nie..haha

    sis..ifa dh tkr blik nie..sori2..ptt cm ifa rasa lain je..haha..adoi la..pelupa nie..

    ReplyDelete
  5. @tiefazatie

    ala ifa, no worries... ok je mcm mana pun...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails