Friday, January 28, 2011

EN ABU MENANG CONSO PRIZE CAKE MOMENT CONTEST

Buat pertama kalinya, en abu menang contest. Tapi bukan dia yang join. Aku yang join cuma aku letak gambar dia untuk Cake Moment Contest oleh Reza-Nani-Delite. Alhamdulillah, tahniah abang. Hehehe, sebelum nih dok join contest yang pakai gambar ayra or gambar aku ja. Kalau ada gambar en abu pun bukan yang solo tapi kekdg dgn ayra atau dengan aku. En abu nih ada ong kot. Pasnih bleh la join contest pastu letak gambar en abu bebyk. Hehehe eksploitasi apa yang ada.
Walaupun sekadar saguhati, tetap menang jugak kan. Tahniah jugak buat pemenang lain especially nad (sebab gambar papa zakwan menang), eb (aerish menang), ann hati berbunga (ayra dia menang). Tima kasih byk2 buat Reza-Nani Delite!

Klik SINI untuk 3 pemenang utama kategori kanak-kanak.

Klik SINI untuk 3 pemenang saguhati kategori kanak-kanak.

Klik SINI untuk 3 pemenang utama kategori dewasa.

Klik SINI untuk 3 pemenang saguhati kategori dewasa.

pssst: kemenangan ke-8 utk jan 2011

4 comments:

  1. @Nana

    hehehe, TQ nana....

    ReplyDelete
  2. tahniah,,
    bolehlah masak pakai hadiah tue..

    ReplyDelete
  3. @Cute MuM

    makasih... tu lah...insyaallah bleh guna kat rumah baru nanti...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails