Friday, May 14, 2010

HEEL UNTUK BABY

Korang penah tengok tak infant 0-6 months pakai high heel? Seumur hidup aku tak penah tengok lagik. Kalau toddler tu ada la, tu pun yang dah bleh jalan dan depa pakai kasut mak or kakak depa.

Tengah khusyuk aku surfing tenet, aku terjumpa satu website nih. Korang nak tau dak apa yang website tu jual? Depa jual high heel untuk baby 0-6 months. Sapa2 yang sedang ngandung dan dah tau akan dapat baby girl, bleh la beli sepasang dua. Kalau yang ada baby 0-6 bulan pun dipersilakan la cuci mata kat website tu.

Nih yang paling comey. Baby pink +ribbon. Yang nih nama dia Lily.

Merah nih plak Ava Vanja.

Bercorak harimau bintang nih namanya Brooke Shield.

Corak zebra nih namanya Kayla.

Tengok macam tu saja dah comel. Apatah lagi kalau kaki kecik yang comel lote pakai heel nih semua. Mesti lagi-lagi-lagi comel.

12 comments:

  1. cumilnyer tp baby leh jalan ke?

    ReplyDelete
  2. eh yang... i dh invite u ker msk blog?... eb dh privatekan tau...

    kalo blm, nanti emelkan u nyer mel yer... tq

    abbyal_bakri@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. @mamaaerish@eb

    sah-sah takleh jalan sebab heel nih utk infant 0-6 months je... tp comelkan...

    ReplyDelete
  4. @mamaaerish@eb
    blom invite lagik, nanti i send u my email. naper privatekan?

    ReplyDelete
  5. mmg cute tp xelok kan budak budak2 pakai kasut ni, tgk anak tom cruise tu kena kritik ngan pakar sebabnya anak dia pakai kasut heel gini la..

    ReplyDelete
  6. tu la..yg sebuk nak bergaya mamanye la..anak pulak jadi mangsa, huhu!

    ReplyDelete
  7. @Nana

    nana, heel dlm entri nih utk baby 0-6 months, means yg tak bleh berjln lagik...tapi kalau yg dah leh jln, takleh la kita pakaikan dgn heel camtu... kita yg dah dewasa nih pun lenguh kaki kalau pakai heel lelama...

    ReplyDelete
  8. @Nad a.k.a MamaZakwan

    nad, yg nih just utk suka2 jer...tp comel n rare...

    ReplyDelete
  9. comelnya..tunggu dapat anak pompuan baru la boleh nak berangan gini

    ReplyDelete
  10. cutenya..can't imagine kalu Aisyah yang pakai camnerla ropenya

    ReplyDelete
  11. @Adlina Husaini

    nami, kalau dah berkenan sgt, rembat je satu... pastu simpan dlm frame.... kalau dpt bb girl, kluarkan dari frame pastu pakaikan kat baby...cute sgt heel nih...

    ReplyDelete
  12. @Ummi Aisyah

    mesti la lagi comel kalau aisyah pakai heel nih...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails