Wednesday, January 06, 2010

TENANG



Gambaq2 kat atas tu semuanya diambil oleh aku atau en abu...
Satu ketika dulu, mengambil gambar awan, sunset, nature nih menjadi kegilaan kami...
Tapi skarang dah ditinggalkan, especially lepas ada ayra...
Sebab dulu kalau en abu tgh drive, aku akan sentiasa pegang kamera, capture apa saja yang menarik di hati...
Walaupun cuma sekadar compact cam, aku rasa aku dapat capture byk gambaq yg cantik2...
Tapi kalau dpt DSLR, mesti bertambah cantik...
Sekarang nih dah tak dpt nak pegang cam sebab ayra akan setia duduk atas ribaku...
Kecuali dia lena ja dia akan baring atas kusyen blakang...
So, layan la gambaq2 tu...
Dengan harapan korang semua akan berasa tenang melihat keajaiban alam ciptaan Allah...
Subhanallah....

2 comments:

  1. wah apa lg sambar la DSLR satu.klw jensi yg suka amik2 gambo mmg berbaloi amik

    ReplyDelete
  2. tgh ngumpol duit nih nana... sehari singgit...*wink*

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails