Friday, January 22, 2010

DOA UNTUK TEMUDUGA

Doa untuk temuduga ini diperolehi dari Dr Hj Fadzilah Kamsah menerusi rancangan 'Bersama Dato'' di siaran Astro Oasis 106.

Sebelum masuk bilik temuduga, baca:

1) Fatihah
2) Ayat Kursi
3) Ayat 1000 Dinar
4) Zikir 'Ya Aziz, Ya Jabbar, Ya Mutakabbir'

Tawakal. InsyaAllah, jika pekerjaan itu rezeki kamu, kamu pasti dapat. Jika bukan rezeki kamu, Allah lebih tahu apa yang terbaik untukmu...

*** Dah dapat surat inteviu P.T.D... 3/2/2010 kat Wis.ma Daru.laman... Doakan aku pass inteviu nih... Sangat berharap jadi part of P.T.D...

*** Lagi satu, tadi aku dpt email form asha informed that aku menang cabutan bertuah MDM 2010... Alhamdulillah murah rezeki kami sekeluarga...

5 comments:

  1. good luck ek utk intebiu tu

    ReplyDelete
  2. good luck ros...

    ReplyDelete
  3. nana and mas: tima kasih... doakan ros pass ye...

    ReplyDelete
  4. good luck utk intview yer kak ros.. semoga dapat jwb dgn baik..

    saya pun terasa berdebar sama..tak suka dgn interview2 ni...tp nk kerja :P

    ReplyDelete
  5. makasih min, insyaallah... mudah2an semuanya akan berjln dgn lancar... btol, btol, btol... x suka inteviu tp nk keja...huhuhu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails