Monday, January 11, 2010

INDAHNYA CIPTAAN ALLAH

Kejadian berlaku pada ari jumaat lepas...
Kluar dari parking, trus nampak pelangi yang cantik di dada langit...
Sangat clear pelangi itu...
Selalunya aku nampak pelangi yang 'blur'...
Apa lagi, terus ambik 'henpon canggihku' dan snap gambaq ciptaan Allah tu...
Untuk dikongsi bersama...

8 comments:

  1. bukan sng kan nk tgk pelangi.kita pun ada gak collection gambo pelangi

    ReplyDelete
  2. btol tu nana, aritu kebtulan ujan panas... cantik sgt pelangi tu, mcm lukisan...

    ReplyDelete
  3. memag cantik renbow tu..
    belm penah teman dapat tangkap gambor camtu..

    nak kena cari gak nie!
    thanks 4 sharing!!

    ReplyDelete
  4. pelangi bleh dicari ke en kulop...?

    ReplyDelete
  5. mcm kenal kat mana gambaq nie diamek

    ReplyDelete
  6. ya cidah, di situ lah tmptnya...

    ReplyDelete
  7. cantikkan.... dlu mase kecik2 slalu pikir nak naek pelangi....ehehehhe

    ReplyDelete
  8. Adya A: mmg cantik sgt... budak kecik mmg berimaginasi tinggi...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails