Friday, January 08, 2010

AYRA @ 1 YR 8 MOS

Versi Bahasa Melayu

Ibu: Sa...
Ayra: tu...
Ibu: Du...
Ayra: wa...
Ibu: Ti...
Ayra: ga...
Ibu: Em...
Ayra: pat...
Ibu: Li...
Ayra: ma...
Ibu: E...
Ayra: nam...
Ibu: Tu...
Ayra: juh...
Ibu: La...
Ayra: pan...
Ibu: Sembi...
Ayra: yan...
Ibu: Sepu...
Ayra: yuh...

Versi Bahasa Inggeris

Ibu: One...
Ayra: Tu...
Ibu: Three...
Ayra: por...
Ibu: Five...
Ayra: chik...
Ibu: Seven...
Ayra: ek..

Nine and ten tak khatam lagi...

Rambut ayra halus, klip rambut susah nak lekat...
Last week try pakai kan alligator hair clip, agak kuat pegangannya...
So, kemarin ibu rembat 2 alligator hair clip nih utk ayra...
Comel kan?
Yang atas tu ada lollipop, yang bwh ada heart...
Ada sesapa nak?


6 comments:

  1. pandai dah die ngira ye..

    ReplyDelete
  2. a'ah, anak bb sitter (6 tahun) dok ngajar dia...blk rumah kita review blk je...

    ReplyDelete
  3. kak long, comey la sepit..nami penah gak craft sendiri sepit rambut tp cedey,aisy tak le pakai pun hihi
    pandai ayra ngira gud girl!!!

    ReplyDelete
  4. ayra baya damia ek?ayra lahir bulan bape?hehe..sama je mcm damia.skang dh pandai ckp mcm org tua je kdg2

    ReplyDelete
  5. nami: cepat2 la dptkan baby girl, bleh pakai sepit rambut comey2.... la nih dah tak terlayan... slalunya ayra mesti ajuk balik apa yg kita ckp..

    nana: ayra mei 2008, damia plak? btoi tu, pastu suka lak ejek blk apa yg kita ckp kan... lawak la budak2 nih..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails