Tuesday, January 26, 2010

KASUT BARU

Design yang simple, selesa dan bukan jenama yg terlalu popular....
Potongan harga 50%, heel 1 1/2"...
Bakal dipakai untuk attend inteviu next week...
Dan yang penting, kasut nih dibeli dengan wang hasil tabungan NuffNang...

5 comments:

  1. wah bez tol dpt gak tgk hasil tabungan nuffnag kan.klik2 sama kt kita nye nuff hehe

    ReplyDelete
  2. wah..wah..hehe.bergaya le ibuayra neh nak gi interview.gud luck ye akak!bukan senang tu nak lepas ujian ptd..kire salute la akak bleh lepas smpi tahap skang ni.saye penah amik 2 kali test tp kantoi.ahaha

    ReplyDelete
  3. nana: yup, mmg sengaja taknak gunakan duit tu utk belanja, simpan nak beli something yg boleh buat kenangan duit 1st hasil nuff... ok, kalau iklan kluar akan diklik...

    diyana: dah sekian lama sebenarnya kak ros x beli kasut cenggitu... thanx diyana, alhamdulillah... dan mintak2 lepas la lagi satu halangan nih... kak ros pun exam yg ke-3 baru pass... hihihihi

    ReplyDelete
  4. semangat nak p interview...semoga berjaya...tak lama lagi rasanya akan kluaq peraturan baru kat ofisku, soh pakai kasut bertutup..cam hampeh ja...kena simpan la kasut2 seksi akak...gerammmm

    ReplyDelete
  5. kak suzi, semangat tu semangat jugak tapi ekceli ros takdak 'court shoes' dlm collection... dah lama sgt tak beli kasut... terpaksa beli + buleh buat kenangan duit hasil Nuff...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails