Monday, January 11, 2010

HASIL TABUNGAN


Last week dapat cek pertama hasil tabungan aku di NuffNang...
Alhamdulillah...
Walau pun jumlahnya tak seberapa...
Aku terima seadanya...
Sekarang nih dok kumpul lagik....
Rajin2 la klik NuffNang aku...

14 comments:

  1. klik nuffnang kami jugak... hehe... tahniah!

    ReplyDelete
  2. insyaallah, kalau nuffnang tak tidoq akan dklik... tima kasih ;-)

    ReplyDelete
  3. WAAA jgn la hitamkan jumlah tu. nk tgk jugak.. hikhik..
    ok, sy dah tambah tabungan tu ;-)

    ReplyDelete
  4. hihihi, kalau jumlahnya riban2 mesti ku tak hitamkan....tapi jumlahnya 'banyak' sgt... okla utk first cek...
    ok, makasih ya...nanti tambahkan lagi...

    ReplyDelete
  5. ala ngape ttp amount nye tu nak gak tau bape banyak dapat hehe

    ReplyDelete
  6. 'banyak' sangat ler nana...

    ReplyDelete
  7. bagusnyer...nuff saya entah bila lah nk byk mcm ni..dok rm16 hinggit tu jgk

    ReplyDelete
  8. min, nanti sampai la turn min dpt cek plak...insyaallah...

    ReplyDelete
  9. bila la duit nuffnang sy nak naik ni..
    ermm..jeles nye tgk org lain da dpt duit nuffnang :(

    ReplyDelete
  10. jgn la sedey2, insyaallah nanti angah iza pun mesti akan dpt cek dari nuff...

    ReplyDelete
  11. wah..dah redeem ek..nih semangat nak kumpul nih..sesama kite klik ok..hehe

    ReplyDelete
  12. a'ah dah redeem, saja nak test je dulu... pasnih nak bagi byk2 baru nak cash out...

    ReplyDelete
  13. bestnya dah dpt cek dr nuffnang...mesti byk ni..leh belanja kak su mkn kat kuala perlis

    ReplyDelete
  14. kak su, 'bykkkk sgt'.... hehehe, nih first time try cash out duit dari nuffnang, nak test dulu... pasnih nak collect lagi banyakkkk baru nak cash out...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails