Wednesday, September 02, 2009

TERIMA KASIH FAMILY ASHANAS


Di sini aku ada cerita tentang aku menang giveaway kat blog Ummi Anas...
Ummi Anas yg sangat comey jiran sebelah rumah mama kat jitra...
Kebetulan last weekend aku balik jitra...
So, Ummi Anas dah bagi hadiah yang dijanjikan...
Boleh ler pakai pagi raya nanti...

Cantik kan???
Tima kasih Kak Long (aku selalu panggil Ummi Anas dgn nama nih)
Dan dia jugak panggil aku Kak Long...
Hehehehe....

12 comments:

  1. amboi cantiknya brooch tu...mama ros dok jitra kat mana tu...

    ReplyDelete
  2. cantik..brgayala raya nti ye :)

    ReplyDelete
  3. kak suzi, cantik kan... mama ros dok kat tmn bunga raya... blkg sek men jitra...

    ReplyDelete
  4. ayu, :) alhamdulillah, rezeki raya...

    ReplyDelete
  5. wah, dh tayang kat blog... congrats!

    ReplyDelete
  6. K.long suka sgt hadiah nih...sebab dlm byk2 koleksi brooch k.long, colourful mcm nih xdak lagi... bleh bergaya di pagi raya...hehehe

    ReplyDelete
  7. memang cantik brooch tu :)

    kak ros dan ummi Anas..insyaallah kalo tak de apa2 hal..kita jumpa ok..tp x berani janji lagi raya ke berapa...nnt kita caling2 yer.

    ReplyDelete
  8. cantik sgt brooch tu...bestnyer ros dpt hadiah..jimat tayah beli brooch raya dah kan..:)

    ReplyDelete
  9. min: ok, apa2 pun kita calling lah...

    kak sue: alhamdulillah, rezeki raya namanya tu...

    nana: sangat lawa kan?

    ReplyDelete
  10. ibu_arifa, insya'Allah ada rezeki kita leh jumpa... nnti calling2 ya...

    ReplyDelete
  11. k.long & min, nanti leh ler kita buat reunion blogger kecil2an... kalau ada rezeki nak jumpa la...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails