Monday, September 28, 2009

AYRA DI HARI RAYA

Selamat Hari Raya semua...

Posing style apa nih sayang oiii...

Haaa.... tuuuuuu.....

Gaya macam minah kepoh ja...

Raya ke-2, di coffee house Hotel Putra Brasmana...
Kitorang semua satu family mertuaku gi jumpa family Pakcik Pudin (bapak sedara en abu)..
Ayra langsung x duduk diam...
Nak meronda ja kerja dia...
Tak tau rasa penat langsung...

Kat coffee house tu ada live band...
Sepanjang diorg nyanyi, ayra goyang menari...
Ayra diam bila diorg berenti menyanyi ja...

On the way trus isap nenen dan trus ayra zzzzzz.....
Letih sangat ler tu...

5 comments:

  1. waa manisnya ayra berbaju kurung... ;-)

    ReplyDelete
  2. tahun lepas ayra berbaju kurung jugak tapi masa tu baring jer sebab baru 5 bulan++....tahun nih lagi chomel sebab dah bleh berjln...

    ReplyDelete
  3. ala comei nye
    tu dia..siap ngan kipas lagi

    ReplyDelete
  4. mmg comeykan anak berbaju kurung klu dah berjalan...

    uzma malas la kak..
    geram tul..dia dah mula melangkah tapi malas...huhu..klu x mesti lg kacak berbaju melayukan..hihi

    ReplyDelete
  5. nana: kipas tu hasil godekan harta karun dlm handbag doraemon ibu... mcm la dia pandai berkipas...

    iena: pelan2 nanti mesti uzma bleh b'jln... nanti bila dah b'jln, mesti tak terkejar... letih oiii

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails