Friday, September 11, 2009

20 RAMADHAN 1430H

Petang semalam malas nak gi beli barang...
So, aku decide nak masak je apa yg ada...
Jadilah hidangan berbuka semalam, nasi lemak...
Seperti semua maklum, kuih yg aku buat semalam adalah kuih ketayap (kata org utara) atau kuih gulung...
Dan jugak kek pisang yg amat buruk rupanya tapi amat sedap rasanya...
Diiringi dgn air barli laici ais...
Ishhhh, tak payah cerita la... mmg maveles...
Alhamdulillah, dapat bagi sepinggan nasi lemak n kuih ketayap tu kat baby sitter ayra dan jiran sebelah rumah...
Harap2 cukuplah yer...
Oh ya, ada tambahan cucur udang dan kuah kacang pemberian baby sitter ayra...
Rezeki, rezeki....


4 comments:

  1. sedap tu nasi lemak....kak su...kalo nak makan time sahur kena masak lauk yg pedas2 ckit..baru ada selera nak mkn

    ReplyDelete
  2. kak su, mmg sedap sekali-sekala mkn nasi lemak....x sakit prot ke kalau mkn pedas2 sgt...?

    ReplyDelete
  3. banyak nye makanan..

    ReplyDelete
  4. nana: mcm tu la nafsu org nak berbuka, tapi seb baik abis...xde la membazir...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails