Tuesday, September 08, 2009

CUTE SLEEPING BABY CONTEST


Contest lagik, ahakzzz....
Nak buat mcm mana, aku nih teruja sangat join contest2 nih...
Kali nih, Cute Sleeping Baby Contest plak...
Dianjurkan oleh baiti sempena besdaynya yg bakal tiba...
Contest nih bermula dari 3-18 September 2009....
Sila melawat blog baiti utk melihat syarat2 contest nih ya...

Dan gambar yang aku pertaruhkan utk contest nih adalah:

Gambar nih diambil masa ayra berumor 6 bulan...
Gambar atas dan bawah adalah sama cuma sisi yg berbeza dan gambar bwh adalah gambar zoom utk menunjukkan kemontelan dan kecomelan ayra masa dia tgh tido nih...

Nama baby: Mya Adzra Zuhayra binti Mohd Abu Zar
B.O.D: 4 Mei 2008
P.O.B: Hospital Sultanah Bahiyah A.S
Nama Ibu: Rosfariedzah binti Rusli

Harap2 ada rezeki ayra...
Oh ya, sedikit pasal blog baiti...
Aku sangat sukakan layoutnya yg berwarna fenk itu kerana fenk adalah warna feveretku...
Dan aku penah guna layout tu satu ketika dulu...
So, baiti, cukup syarat tak?

To all, wish my baby luck!

9 comments:

  1. tang pipi yang xtahan tu...geram je

    ReplyDelete
  2. la nih pun tang pipi tu tetap maintain... walaupun bdn kurus melidi...

    ReplyDelete
  3. sungguh cute tgk baby tido...

    ReplyDelete
  4. hehe, informer utk contest sdh menyiarkan entry contest lagik... keh3... good luck ayra n ibunya!

    ReplyDelete
  5. tang pipi tu yg tak tahan tgk...ngan tang mulut...geram dibuatnya...comel btoi

    ReplyDelete
  6. 10: saya setuju!

    k.long: jom join kak long... anas tido pun comel... semua baby comel masa tido...

    kak suzi: bila mau dating nih? buleh tgk live samada cik kecik tu comel atau tak... atau cuma mainan gambar semata2...hihihi

    ReplyDelete
  7. huhu..salam terjahh..wa pipi domok nieee..huhuhuh...kekekekeke..ok note for bloglist..hehehehni way dear tq for joining

    ReplyDelete
  8. comelynye dia tido..

    gd luck ayra!

    ReplyDelete
  9. baiti: orait...roger *wink

    gee ryder: TQ, hihihihi...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails