Wednesday, December 01, 2010

REZEKI JANGAN DITOLAK

Sesapa penah join GA Salam Ukhuwah (sila rujuk entri ini), tahniah untuk anda. Tahniah jugak untuk aku sendiri sebab kita semua bertuah dan telah layah mendapat souvenir dari Keyphochee.

Tak percaya? Sila tengok entri ini pulak. Tahniah yea! Tapi kena email detail anda kepada puan penganjur selewat2nya 3 Dis 2010. So, cepat2 tau.

6 comments:

  1. hehe bez kan
    seme menang

    ReplyDelete
  2. @Nana

    tu lah, baik tol puan penganjur.... murah rezeki dia...

    ReplyDelete
  3. seme menang...best tu...

    ReplyDelete
  4. tahniah...baik ati pn penganjur bg seme menang..best nyaa..

    ReplyDelete
  5. @zura@iwan

    kan best kalau ramai pengajur mcm nih.... sapa masuk dikira pemenang... hehehe sah-sah bankrap penganjur tu sebab bertalu2 org join...

    ReplyDelete
  6. @Fieza79

    alhamdulillah, rezeki jgn ditolak..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails