Tuesday, December 21, 2010

HEPI BESDAY MY DARLING!

Tepat kol 12 tgh malam semalam, aku suh ayra ketuk pintu bilik tengah (ayra mmg tidoq lewat). Sebab en abu sedang mengonlinekan diri dalam bilik tu. Ayra ketuk pintu sambil nyanyi

"abah, epidei tu yu.... epidei tu yu abah, epidei tu yu..."

Si abah pun buka la pintu... sambil tersenyum dia kata

"tima kasih...abah pun lupa arinih besday abah"

Then en abu suh ayra kiss dia, terus dia dukung ayra yang dok nyanyi 'epidei tu yu' lagik. Sudahnya ayra nangis sebab nak "epidei tu yu". Ayra panggil kek besday tu "epidei tu yu". Jenuh gak nak memujuk tapi nasib baik time tu dia dah ngantuk. Sat ja pujuk dah ok. terus lena.

Pengalaman pertama dalam idup en abu, anak sendiri nyanyikan lagu besday. Ibunya takyah kira lah, dah berkali2 nyanyikan...

Happy birthday abang...
Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur...
Terima kasih untuk segalanya...
Terlalu banyak untuk dicoretkan di sini...
Luv u with all my heart...
From: Ur wife

pssst: plan nak buat oreo ciskek tapi tak jadi sebab cream cheese kat kedai yang satu tu dah abih...kat perlis nih susah nak dpt cream cheese...sampai skrg blom decide nak buat apa... raanya takde celebration besar2an mcm tiap2 tahun kot...hmmmm sori bang... NGCML4U

10 comments:

  1. bestnya. homemade orea cheesecake.. nyum2.. selamat panjang umur dan semoga berbahagi selalu untuk ayah ayra..

    ReplyDelete
  2. @Hanis Azla

    TQ dear... tp ciskek tu terpaksa dikanselkan sebab tak cukup bhn...

    ReplyDelete
  3. hepi besday en. abu...
    ai harap bulan 6 ni, leh lyna nyanyi kat hilmy, ehhe

    ReplyDelete
  4. hepy besday to yr hb..

    ReplyDelete
  5. @::Mamalyna::

    tima kasih ejan...insyaallah sampai hajat ejan tu nanti...

    ReplyDelete
  6. alalala
    comeinya diye nyanyi (tgh bayangkan)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, satu lagi famili sedang berbahagia menyambut hari jadi. Emm, tinggal di perlis tu kat mana?

    ReplyDelete
  8. @nur

    comey sangat la sebab dengan pelat dia tu...tersengih abah dia dengar dia nyanyi...

    ReplyDelete
  9. @Che Mid

    alhamdulillah kak midah...dan harap berkekalan mcm nih sampai akhir hayat kami... perlis di kangar...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails