Wednesday, February 17, 2010

FROM SWEETLILCRAFT

Alhamdulillah akhirnya parcel dari ayu from Sweetlilcraft sampai jugak ke tangan aku...
Ayu dah poskan barang2 nih 2 minggu lepas...
Tunggu seminggu tak sampai2...
Last2 ari sabtu lepas dpt surat dari Pos bgtau suruh collect brg kat Pusat Mel Seriab...
Tapi tak sempat nak gi ambik sebabnya sabtu tu bz, gi ziarah sedara meninggal, gi kenduri akikah anak member en abu, jumpa wid (my BFF) kat rumah mama...
Ahad, isnin, selasa plak Perlis masih bercuti sempena CNY...
Sebab tu arini baru la dapat collect parcel nih...

Dalam parcel nih, ayu ada sertakan bisnes kad dia...
Thanx ayu...

Dan isi utama parcel nih adalah hadiah yang aku menang sempena Label & Banner Contest/Giveaway yang ayu anjurkan dulu...
Tote bag jalur2 itam putih dgn bunga chumel...
Dan jugak custom made felt fridge magnet muslimah...
Comel sangat...
Tima kasih sekali lagi to ayu...


1 comment:

  1. Nice info blog. Mantap!!!I like to share with bloggers and all of readers
    Keep in touch

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails