Tuesday, March 01, 2011

CUBA TEKA KE MANA KAMI NAK PI?

Aku nak buat satu teka-teki giveaway. Just follow syarat2 mudah kat bawah:

1. Follow blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra dan Cerita-Ceriti Contest Ibu Ayra

2. Letak banner blog (mcm kat atas) di sidebar beserta link ke ENTRI INI sahaja.

3. Buat satu entri yang bertajuk 'CUBA TEKA KE MANA KAMI NAK PI' dan entri itu perlu ada:

- banner blog aku dan backlink ke ENTRI INI sahaja.

- jawapan korang bagi soalan berikut:

Ke mana aku sekeluarga akan pergi bercuti pada 4-6 Mac nih?


KLU: i) tak jauh sangat dari Perlis

ii) L.U.A.R

iii) bendera - 3 warna.

- masukkan sekali pilihan hadiah korang, samada INI atau INI.

Itu sahaja. Teka-Teki GA nih akan tamat pada 28 Feb 2011 (11.59mlm).

Akan ada hanya seorang pemenang. Jawapan yang paling tepat akan dipilih. Kalau terdapat jawapan yang sama, peserta pertama yang menjawab dengan jawapan tersebut akan dikira sebagai pemenang. Harap maklum.

4TH ANNIVERSARY GIVEAWAY @CERITA-CERITI IBU AYRA masih berlangsung sehingga 9 Mac 2011. Pada yang belom join, sudi2kanlah join yer. Hadiah dari tempat percutian saya menanti anda.


6 comments:

  1. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

    salah satu link hadiah tu tak valid...
    saya tak letak pilihan lagi...

    ReplyDelete
  2. As salam Ibu Ayra..K.atie dah join teka teki!!jemput ziarah yer..TQ

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

    ReplyDelete
  3. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

    join ek

    ReplyDelete
  4. JOIN SINI.. :)

    http://jassnani.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

    ReplyDelete
  5. salam sis,saya join ya

    http://nettskerepek.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-kemana-kami-nak-pi.html

    tq

    ReplyDelete
  6. syu dah join..

    http://syu90contest.blogspot.com/2011/02/cuba-teka-ke-mana-kami-nak-pi.html

    tQ~

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails