Thursday, March 10, 2011

4TH ANNIVERSARY GIVEAWAY @CERITA-CERITI IBU AYRA

Sticky post sehingga 10 Mac 2011

Bulan depan, genaplah 4 tahun aku dan en abu dinikahkan. Bulan Mac jugaklah genap 10 tahun aku 'couple' dengan en abu. Dengan itu, aku nak meraikan Ulangtahun kami berdua dengan korang semua. Aku nak bagi hadiah untuk korang yang bertuah. Tapi dengan syarat:


1. Follow blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra dan Cerita-Ceriti Contest Ibu Ayra. (TQ in advance!)

2. Letak banner di atas di side bar blog korang beserta dengan linknya sekali.

3. Buat satu entri dengan tajuk 4TH ANNIVERSARY GIVEAWAY @CERITA-CERITI IBU AYRA. Pastikan ada banner di atas juga dengan backlink ke entri INI.

4. Dalam entri itu, korang wish/doakan kebahagiaan aku dan en abu sekeluarga. Buat sekreatif mungkin. Nak buat simple pun boleh. Terpulang. (korang diizinkan kalau nak pakai gambar2 dalam blog Cerita-Ceriti Ibu Ayra)

5. Last sekali, tinggalkan link entri korang tu kat entri INI sahaja.

Hadiah akan diberikan berdasarkan 2 kategori:

i. Seorang pemenang untuk entri yang paling menyentuh hati aku

dan

ii. Seorang pemenang untuk Lucky Draw untuk penyertaan lain (pemenang (i) akan dikecualikan dari kategori nih)

Hadiahnya aku belum decide lagi tapi insyaallah souvenir yang akan ku beli time aku holiday bulan depan.

Kalau penyertaan menggalakkan, mungkin aku akan tambah bilangan pemenang.

Dateline: 9 Mac 2011 (My 4th Anniversary)


10 comments:

  1. Salam Ros..k.atie dah join gak..jemput ziarah yer..makasih

    http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

    ReplyDelete
  2. salam udah join

    http://zaiikulim.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

    ReplyDelete
  3. ok dah siap
    puas mengarang...dari semalam dok dalam draf baru mlm ni publish hehe
    http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

    ReplyDelete
  4. http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

    salam join gak

    ReplyDelete
  5. saya pun turut serta

    id followers : my shaizhar blog contest

    link :

    http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti_11.html

    ReplyDelete
  6. For those of you who are purchasing Faucets,we realize that this is one of the most important purchasing decisions you will make. You have made the best choice in choosing one of our Bathroom Sink Faucets,Kitchen Faucets or Shower Faucets, as they are constructed of the highest grade materials to ensure that your new Faucets lasts forever. You can be confident in your purchase as each item comes with a no hassle 30 day return privilege.

    ReplyDelete
  7. salam kenal,

    Hamba mahu mencuba nasib:
    http://crazyabtcontests.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

    ReplyDelete
  9. dh join.
    link>>
    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/02/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

    x tau lah nak wish owg.but saya try jer lah ye ~

    ReplyDelete
  10. http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/03/4th-anniversary-giveaway-cerita-ceriti.html

    join

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails