Wednesday, November 24, 2010

HADIAHS FROM ASHANAS DAN BABY & ME DAH SAMPAI...

Hadiah yang first nih sampai sblom ayra masuk wad lagi tapi tak sempat nak apdet. Hadiah di atas kemenangan ayra di tempat ketiga dlm Cute Muslim & Muslimah Contest yang dianjurkan oleh Kak Long Shaakira sekeluarga. Fridge magnet dari obersi (shanghai) nih dah selamat menjadi penghuni di esbok kami. Tima kasih kak long. Rajin-rajin la buat contest/giveaway lagi dan jangan lupa jemput kak long join tau.

Hadiah lagi satu nih baru ja sampai tadi. Yang nih dari Nia, pemilik blog Baby & Me. Hadiah sebab aku menang GA aritu. Satu key-chain yang cute dan sebuah buku resipi "Creative Recipes with bread". Macam tau2 ja aku suka memasak. Insyaallah Nia, saya akan cuba resipi2 dalam buku tu. Nampak macam senang n simple.

pssst: alhamdulillah, aku dah bertambah sihat.

2 comments:

  1. alhamdulillah ros dah sihat
    tahniah dpt banyak hadiah tu

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails