Friday, May 29, 2009

SAMBIL NYELAM MINUM AIR

Sepanjang minggu depan, kami bertiga akan berada di negeri Hang Tuah...
Kali terakhir ku jejak kaki ke sana, masa hari konvo aku...
En.abu dah pernah ke sana...
Kali nih kami bwk anak dara kami sekali...

Tujuan asalnya adalah attend CIM 2009 kat Hotel Reinassance, 2 & 3 jun...
Alang2 menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan...
Sambil nyelam minum air...
Lagipun bukannya dekat nak ke sana...
Sambil2 tu jumpa sedara-mara & kengwkn yg ada di sana...
Rindu sangat kat depa semua...
Nanti kita jumpa ya...

***Kalau aku jumpa connection wireless free, akan aku post entri baru...
kalau xde post tu maksudnya xde siaran lah tu yer...
Enfon aku zaman batu, takde 3G...
Berukband pun aku xde...


6 comments:

  1. lelahkan nak naik atas tue.. Kurang oksigen dalam badan.. hehehe

    ReplyDelete
  2. moekeke..berukband?lawak tol

    ReplyDelete
  3. mama idzareef: hi, thanx cos sudi jenguk sini...

    kasutsaiz4: dulu masa bujang buleh la nak manjat, skrg nih dah bertiga... x koser rasanya...

    nana: kuikuikuikui... kena simpan duit sehari seposen nak beli 'band' yg x pandai main alat muzik tu...hihihihihi....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails