Thursday, May 28, 2009

KREATIF SANGAT KER???

Masa single dulu aku agak obses dgn seni2 kreatif nih especially hantaran and anything related to wedding...
Rasa puas hati sangat bila tgk apa yang kita buat tu cantik...
Tambah pulak bila dipuji dan rasa syok bila tumpang memeriahkan hari yang paling bersejarah tu...
Sekarang nih dah tak sempat nak 'kerobek' semua tu...
Tersimpan rapi lebih2an dan jugak barang2 utk buat hantaran yang blom terpakai lagi...
Takut nanti anak dara aku yang terlebih buat dari aku...
Mana dengan persekolahan aku yang blom tamat nih...

Cakap banyak malas aaa, jom la layan di antara hasil keras tangan aku nih...

1. sireh junjung peach utk adik ipar masa dia tunang...
2. sireh junjung pink masa aku tunang...
3. Full set of hantaran purple+kuning utk hari pertunangan abg ngah & fiza...
4. Full set of hantaran gold utk wedding aku, dari aku utk en abu semestinya... (yang nih fotografer tanya sapa buat? bila dijwb aku yg buat, dia tanya jom dia tolong iklankan pasal buat hantaran... uiiii, tolong la... aku tak dan nak buat la kalau ambik tempahan...)
5. Full set of hantaran peach untuk majlis pertunangan aku & en abu, dari aku utk dia...

6. Sudu atas tu aku buat 100 pcs masa wedding aku
7. Potpouri sudu plastik nih aku buat 50 pcs masa majlis tunang aku, untuk rombongan yg dtg...

So, kreatif sangat ker aku nih??? *wink*

7 comments:

  1. kreatif! sgt2 kreatif, cantik. even ms mona kawin, mona buat hantaran sndiri, ilham ros gak bagi! ingat takkkkk :D

    ReplyDelete
  2. kreatif lah ibu ni..saya pun suka jgk buat benda2 cam ni..tp bila dah ada anak..tak sempat dah nk buat..

    ReplyDelete
  3. sgt kreatif lah nih

    Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. New stock arrived (25 May) POLO Club for Boys! Other brands OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily, NEXT, Tommy Jeans also available...Grab yours while stock last!! TQ

    ReplyDelete
  4. pergh..mmg kreatip la..
    bukan seme org ada tangan seni ni tau..

    ReplyDelete
  5. mona: kreatif ke? ala, tu mona yg nak buat mcm ros buat... biasa2 je la...

    ibu arifa: tu lah kan, dah tak terbuat bila ada anak nih...

    eazyshop2u: TQ sudi jenguk blog nih... ok, nanti saya singgah jamu mata yer...

    nana: TQ *wink*

    ReplyDelete
  6. wooooowwwww ~ kreatif laaa ros nie.. !!! hebat!

    ReplyDelete
  7. wan,tu dulu... la nih xdan dah...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails