Monday, September 12, 2005

BEAR OH BEAR.....

Image hosted by Photobucket.com

Sekarang aku ada kegilaan baru. Tu, kat atas tu. Hehehehe, cute dan comelkan. Nama diorang tu FOREVER FRIENDS BEAR. Dah ler bulat, montel, muka ala-ala malu-malu jer, siap dengan pipi merah (dah takyah pakai blusher). Suker sangat. Kalau ader yang perasan, bear nih selalu bergandingan dengan bunga kegemaran aku, apa lagi for sure BUNGA ROS.

Image hosted by Photobucket.com

Actually, there's something behind this kegilaan. Cuma yang tau ajer yang akan faham. Wutever it is, bear-bear FOREVER FRENZ nih memang cute sangat. Eeeeee geramnya....

p/s : Dalam favourite link aku ada website forever friends UK and some photo album 'bout the bears. So, check it out...

2 comments:

  1. Zarif5:56 PM

    Sebenarnya kalau semua org perasan bear niee ada satu sifat tauu...iaitu sifat penyayang... apa kata kalau kita aplikasikan sifat penyayang tu dalam hidup kita seharian tak kesah laa kasih sayang pada sesapa pun(kasih sayang sesama manusia tak termasuk kasih sayang antara kekasih ek itu lain maksudnya)... so jom kita start saling berkasih-sayang antara satu sama lainn... jangan gaduh2 Tuhan tak suka.. dan satu yg pentingg bear comel.... rasa nak cubit2 pipi dia kan?..... Kalau nak lebih memahami isi hati bear tgkla brother bear.....

    ReplyDelete
  2. pinkROse1:10 AM

    yer zarif...betul tu, betul sangat... tak salahkan kalau kita tanamkan perasaan kasih sayang tu dalam diri kita...Allah menggalakkan kita mengeratkan lagi silaturrahim...

    the most important point, bear nih memang comel....bear oh bear...sayang ko bear...sayang sangat... :)

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails