Sunday, July 17, 2005

PINKY WEDDING....

fuhhh...penat seh, seharian aku drive..dari melaka ke seremban, pusing2 seremban, seremban balik melaka...mlm plak ke tesco, jonker walk, minum2 kat medan A.K pastu blk....

citernyer camnih, semlm 16 julai merangkap ulangtahun keputerian aku adalah bersamaan dengan hari perkahwinan member baik aku masa sekolah. so, nak gi sana takde transport. aku ambik keputusan nak sewa keter. dapat kancil merah MAX 7511, separuh ari RM50 dari 10 pg ke 10 mlm tp brader tu antar dr kol 12 tgh mlm lagi...sporting aa brader tu. takper, muka nampak cam dak baik jerkk...

Selamat Pengantin Baru Suhaila & suami... yang best gilernyer dan buat aku x senang duduk, 100% pink dari persalinan pengantin, pelain, khemah, hantaran dan tempat makan beradab. nih dah kira mencabar tahap 'kePINKan' aku nih...takper, takper...tengoklah biler sampai masa aku nanti..hehehhe...nah untuk tatapan korang Majlis Perkahwinan yang PINKY abih...

Image hosted by Photobucket.com
ketibaan pengantin lelaki...

Image hosted by Photobucket.com
bersanding di persada raja sehari...

Image hosted by Photobucket.com
gerbang perkahwinan...

Image hosted by Photobucket.com
hantaran PINK....

Image hosted by Photobucket.com
makan bersuap...

Image hosted by Photobucket.com
who's next???

Image hosted by Photobucket.com
hmmmmm...... :-)

p/s : Ella, biler start minat PINK nih...sekolah dulu rasanya tak kan? anyway, wish u both congratulation n semoga berkekalan ke akhir hayat...

2 comments:

  1. A'kum Rose..Cayalah member ros tu..pink habih..takper nanti ros buat lagik pink yer..soh sume org attend kenduri pakai pink..biar totally pink..carik catere yg bleh serve pinggal/cawan/sudu pink..baru klas..

    ReplyDelete
  2. w'salam kak su...thanx coz sudi jenguk umah ros nih...mmg pink abih wedding dier kak su...tapi, taknak aa totally pink sampai sudu, garfu, pinggan sumer...kang org tak nampak pengantin...raja sehari kena bagi org nampak...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails