Friday, May 06, 2011

AYRA'2 3RD BURZDAY SMALL CELEBRATION

Semalam, 4 Mei aku ada appoinment dengan doktor di Klinik ORL di Hospital Sultanah Bahiyah. Nothing serious, juz check up biasa lepas aku discaj dari wad pasal kes kayap kat telinga 2 bulan lepas. ALhamdulillah semua clear dan aku tak perlu attend check up lagi.

Selesai jumpa doc, aku ajak en abu singgah kedai kek, beli kek comel yang cukup2 utk 3 org makan. Then kami ke Souq Al-Bukhary coz nak ke Marrybrown and nak beli something for this coming saturday. Nak makan kat MB tu sebab nak cari nasi (time tu pukul 11 pagi), brunch kat situ la sekali gus celebrate birthday ayra bertiga beranak.

Nih la rupa birthday girl nya. Atas kek tu ada gummy bear yg boleh di makan tapi terlindung dek lilin 3 btg tu. Siap bertopi besday. Dia sendiri request nak dok atas buai.

Si besday girl dengan ibunya. Sampai senget2 kepala dia.

video

Last but not least, video besday girl tiup lilin. Alhamdulillah, kecik tapi amat bermakna.

pssst: gambar abah ayra tak kelihatan dalam entri sebab aku lupa nak ambik gambaq en abu coz terexcited olus lapar sangat. sori abang...




6 comments:

  1. ayra makin cumel sekrg ni...heppy bestday to u dear ayra, nanti buat birthday party jemput aunty tau...hehehehe

    ReplyDelete
  2. happy besday ye ayra...
    dah besar anak dara ros sorang ni~

    ReplyDelete
  3. @♥MAMASYAZA♥

    Tq aunty suzi... ala, besday party dah buat semalam kat kangaq tapi kecik2 ja... sori tak jemput...

    ReplyDelete
  4. @Izan Ishak

    TQ aunty izan.. tu la kejap je dah 3 tahun...

    ReplyDelete
  5. hehe comei je ayra tiup lilin
    baru dgr mcm mana sore mak dia hehe

    ReplyDelete
  6. @Nana

    hehe.. TQ... sore mak dia tak mcm saiz bdn mak dia...huhuhu....

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails