Monday, December 07, 2009

YEAY! DAH SAMPAI... CEPAT BETUL, VERY GOOD SERVICE...

Korang semua ingat lagi tak aku penah buat special entri pasal eoe Online Photo Printing....?
Kalau dah lupa, sila klik di sini...
Sebenarnya itu bukan sekadar blog entri ku semata-mata...
Dengan buat review pasal eoe Online, aku dapat print gambar secara percuma...
Bukan sekeping dua tau...
Tapi 50 keping gambar saiz 4R dan 2 keping gambar 8R...
Cuba kira sendiri la kalau kita cuci kat kedai, almost RM50 aku rasa...
Tapi aku dapat percuma...

Pagi tadi aku gi ofis Skynet, collect parcel dari eoe Online...
Sebab sabtu lepas diorg gi antar kat rumah tapi aku takdak...


Dan hasilnya amat memuaskan hati aku...

Korang semua pun buleh dapat mcm yang aku dapat...
Cuma buat review pasal eoe Online kat blog korang...
Dan email maklumat korang kat eoe Online...
Dan gambar yang diprint secara percuma akan sampai ke rumah anda...
Tapi usia blog korang haruslah minimum 6 bulan dan minimum 30 entri dah ada dalam blog korang...

Sila klik di sini untuk maklumat lanjut...
eoe Online: Blogger's Review Program

6 comments:

  1. ntah bila la nk cucii gambo2 damia dari time lahir smpai skang xpenah cuci pun

    ReplyDelete
  2. nana, join ler blog review nih... bleh cuci free...

    ReplyDelete
  3. kak suzi, buat la review pasai eoe tu...

    ReplyDelete
  4. hmm,menarik ni..ritu dh tgk dah liyana wat review utk eoe ni..tp macam malas je nak wat..tp skang ni,cuti2 skolah..mcm byk je masa..nnti saye wat jg la review utk eoe ni..anyway,makaceh kak ros for the info..;)

    makaceh jg bgtau psl damia jd slsh sorg winner contest mbp tu..;)

    ReplyDelete
  5. diyana, buat jgn x buat... bukannya senang nak dpt cuci gambaq free... orait and tahniah sekali lagi to damia...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails