Wednesday, December 30, 2009

HERITAGE COZY CAFE

Kawan2 sekalian, sila baca entri ini sampai abis ya...
Sebab aku rasa cafe nih sangat cantik especially interior designnya...
Sangat cantik bagi sebuah cafe di negeri perlis...
Kalau kat negeri lain sure berlambak...

Menu dan lilin, hiasan di meja...

Lampu nih aku suka jugak...
Bidai hitam putih tu jugak...

Suka jugak wall paper dan roman blind iteww...
Macam nonton Deco bersama Eric ja...

Hiasan di meja buffet, ala2 hotel...

Dan inilah Heritage Cozy Cafe...
Nak tau tak kat mana letaknya cafe nih...?
Cafe nih adalah kafeteria Pusat Pengajian Kejuruteraan Mekatronik di Kampus tetap UniMAP di Ulu Pauh...
Masuk cafe nih rasa mcm takmau kluaq ja...
Believe it or not? Believe it....
Sekian....

2 comments:

  1. unimap ni dulu nama dia KUKUP ek?penah pegi skali dulu tp cafe ni pon xwujud lagi time tu hehe

    ReplyDelete
  2. bukan KUKUP tapi KUKUM (Kolej Uni Kejuruteraan Utara malaysia)... cafe nih baru 1-2 minggu beroperasi... Kampus tetap di pauh tu baru 1-2 bulan beroperasi...

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails